Vi søger ny Salgskonsulent til vores Brøndby afdeling

14-07-2017

Vil du være med til at hæve barren endnu højere? Og samtidig give en sublim kundeoplevelse?

Hvis ja, kan du blive en del af succesen hos Handicare Auto A/S. Vi er kendt for vores gode kundeservice, høje kvalitet og hurtige leveringer, men samtidig er vi også Danmarks hurtigst voksende inden for området. Dette giver os forrygende travlt, og derfor søger vi en stærk sælger profil til at indgå i vores team.

Handicare Auto A/S er en del af den internationale Handicare koncern, som årligt omsætter for ca. €400 mio. Vores mål er at øge selvstændighed, mobilitet og livskvalitet hos mennesker med handicap - under mottoet: ”Making everyday life easier”.  

Hos Handicare Auto udvikler, producerer og distribuerer vi selv vores komponenter, og udfører komplette indretninger. Uanset om der er tale om private bilister eller institutioner, mener vi, at alt er muligt inden for specialindretning af biler.

 

Jobbet

Som salgskonsulent hos Handicare Auto, med reference til salgschefen, har du ansvaret for salg til eksisterende kunder samt at opdrive nye kunder. Dette opnås bedst ved at skabe værdi for den enkelte kunde, hvorfor gode kommunikations- og salgsevner er et must for succes. Du styrer din egen hverdag og jobbet kræver derfor, at du er både struktureret og har en opsøgende salgsprofil. Det forventes at du kan samarbejde tværfagligt og på kryds af vores organisation.

Der er flere indgange til jobbet og vi forventer nødvendigvis ikke at du kommer fra samme branche, men vi ser gerne at du besidder følgende kvalifikationer:

Faglige

  • Du har måske tidligere arbejdet som ergoterapeut eller lignende? Som giver dig stor forståelse for vores kunders behov
  • Du har teknisk interesse for biler og gerne med en baggrund fra bilbranchen
  • Du gennem korrekt og dygtig rådgivning kan skabe værdi for kunden
  • Du besidder IT-kundskaber på brugerniveau
  • Du taler og skriver korrekt dansk, samt gerne engelsk

Personlig

  • Du har lyst til at sælge og skabe resultater
  • Du formår at gøre en forskel for enhver kunde
  • Du er tillidsvækkende og åben overfor alle mennesker
  • Du er løsningsorienteret og på samme tid empatisk og serviceminded
  • Du arbejder proaktiv og målrettet, men er også en god team player

  

Handicare Auto tilbyder dig:

Et spændende job på en arbejdsplads, hvor der hersker travlhed og er mulighed for at præge din egen hverdag. Virksomheden bærer præg af et uformelt miljø blandt engagerede kollegaer, hvor åben og ærlig dialog bidrager til gensidig udvikling og læring. Vi har løn med bonus – og pensionsordning, samt sundhedssikring.

 

Ansøgningen:

Send din ansøgning senest den 7. august til Ole Kristian Dam på olda@handicare.dk. Vi vil kigge på alle ansøgninger, og vil kontakte mulige kandidater hurtigst muligt efter ansøgningsfristen.

 

 

Tags: